Poštovani,

     hvala Vam za pokazano interesovanje.

 

     Dozvolite da se predstavimo:

 

     Mi smo firma ZDE company iz Beograda, Srbija i Crna Gora i bavimo se servisiranjem i prodajom PC računara, satelitskih sistema i uvoznici smo renomirane Japanske firme STRONG koja je jedna od vodećih preduzeća za proizvodnju satelitskih risivera i opreme, a od skoro i DVD playera. ZDE company je osnovan početkom 2003 godine, a nastao je iz preduzeća ZDElektronik koje postoji više od 10 godina. Bogato iskustvo i kvalitet koji nudimo na polju kompjuterske i audio video tehnike omogućili su nam da se probijemo u sam vrh uspešnih preduzeća.Do sada se možemo pohvaliti sa preko dve hiljade zadovoljnih kupaca.

 

     U 2005. godinu ZDE company d.o.o. proširuje svoju delatnost i ulazi sa ekskluzivnim ugovorom o zastupanju fabrike motora JIANGMEN GAMONG TRADING CO., LTD. I postaje generalni uvoznik i distributer BAOTIAN motocikala za područje SCG. Podaci od preko 1.000.000 skutera i motocikala koliko ih godišnje proizvede JIANGMEN GAMONG TRADING CO., LTD. Motorcycles govore u prilog veličini i ozbiljnosti spomenute fabrike, a indirektno i o kvalitetu samih proizvoda.

 

     Ova fabrika trenutno proizvodi više od 50 modela skutera, motocikala, ATV-a, a svi delovi kao i finalni proizvodi zadovoljavaju stroge Japanske, kao i Evropske norme.

 

     ZDE company preuzimanjem navedenog zastupstva uvodi u Srbiju i Crnu Goru novu tržišnu marku koja je već stekla svoj visoki status u više Evropskih zemalja.

 

      Uz izuzetne cene i uslove koje nudimo, sigurni smo da sa Vama možemo ostvariti korektnu saradnju, bilo da ste budući zadovoljni kupac, ili potencijalni diler naših proizvoda. Za sve željene informacije, a na naše zadovoljstvo, možete nas kontaktirati.